Zinin Oisterwijk

In het voormalig VVV huisje op de Lind 57 in Oisterwijk is op vrijdag 11 november 2016 restaurant ZININ geopend. Het volledig gerenoveerde restaurant is op te delen in twee ruimtes die gescheiden worden door een moderne keuken.

Het voorste gedeelte is voorzien van een loungebank en verschillende hoge tafels die zich perfect lenen om te genieten van allerlei hapjes in combinatie met de lekkerste wijnen en cocktails.

Het achterste gedeelte van het restaurant is een glazen serre welke is ingericht als een luxueus restaurant voorzien van een immense boom en een karakteristieke lamp die het middelpunt van deze ruimte accentueert.

Er is gewerkt met verschillende duurzame materialen zoals staal en hout. Hierdoor ontstaat er een eigentijdse maar warme sfeer.

foto1

Zinin

zinin-foto-4

De keuken voorziet u van allerlei kleine gerechtjes die ideaal zijn om zo een aantal gangen te nuttigen of om simpelweg samen te delen. Borrelen of samen lekker genieten kan ook uitstekend!

 

Bekijk onze menukaarten:

Dinerkaart  |  Lunchkaart

Restaurant ZININ is 7 dagen in de week geopend vanaf 10:00 uur. De keuken is vanaf 11:30u. geopend voor lunch, diner is mogelijk vanaf 16:30u.

Als je er al ZININ hebt gekregen kun je direct online reserveren via het reserveringsformulier op deze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook: 013 52 12788  / info@restaurantzinin.nl